[single_post_category_name]

Ny taskekollektion fra By Malene Birger sælges først på Boozt.com

Yes! Nu er der godt nyt til alle jer ladies, der sukker efter By Malene Birgers eksklusive og tidløse design. Den 8. august lancerer online shopping-portalen Boozt.com By Malene Birgers nye linje i deres travelpartner taskekollektion. Kollektionen kan de første 14 dage eksklusivt købes på Boozt.com og har bloggeren Emily Salomon som frontfigur.

Mange kvinder lever et travlt liv med en stram kalender, og det stiller krav til accessories, der kan rumme alle nødvendigheder – uanset om dagen byder på arbejde, en tur i byen eller på forlænget weekend. Derfor udvikler den danske By Malene Birger deres travelpartner kollektion med tre nye tasker til ethvert formål. Kollektionen består af en shopper, en weekendtaske og en kosmetikpung. 


Alle tre styles er designet i By Malene Birgers tidløse og klassiske stil, men er udført i uhøjtideligt nylon, der gør dem slidstærke og funktionelle i en travl hverdag.LÆS OGSÅ: Åbningen af &Copenhagen: OMG – det er jo lige om lidt!

By Malene Birger er en af de mest eftertragtede danske designere. “Vi er derfor stolte over at vi får lov til at lancere denne kollektion som de første. Vores mål er at gøre det nemt at få nøje udvalgte designer brands leveret lige til døren, og når det kommer til dansk mode, bliver det ikke bedre end By Malene Birger” siger Kasper Staalsø, Strategy & Brand Director fra Boozt.com.Taskerne kan kun fås på Boozt.com i de første 14 dage, og netop det øgede fokus på online tilgængelighed vinder ifølge Boozt mere og mere frem.Forbrugerne i dag har travlt, og derfor vil vi hurtigt og nemt kunne danne os et overblik over, om design og funktionalitet passer til os. Også derfor har Boozt sammen med By Malene Birger valgt livsstilsbloggeren Emily Salomon som frontfigur. Hun omfavner alt det, som kollektionen står for: Lækkerhed, eksklusivitet og god smag, men også anvendelighed, i et liv hvor dagene ser forskellige ud, siger Kasper Staalsø, Strategy & Brand Director fra Boozt.com.Om kollektionen

Kollektionen består af tre tasker: En shopper (1.000 kroner), en weekendtaske (1.200 kroner) og en kosmetikpung (400 kroner). Shopperen og weekendtasken fås i sort og beige, og kosmetikpungen fås kun i sort. Kollektionen kan eksklusivt købes på Boozt.com i de første 14 dage, og salget starter den 8. august.

God shoppelyst! 

LÆS OGSÅ: Bag om ChriChri’s nye hjertebarn: &Copenhagen

 

Kan indeholde affiliate links.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide