Bridget Jones er tilbage!

Oppe på redaktionen kan vi slet ikke få armene ned! Vi er nemlig så super heldige at være inviteret til gallapremieren på den tredje del af Bridget Jones’ eventyr, nemlig ’’Bridget Jones’ Baby’’ der har premiere d.15 september! 

LÆS OGSÅ: Hunkemöller x Doutzen Kroes: A new love story begins…

I den tredje del af Bridget Jones’ eventyr møder vi endnu engang den skønne Bridget Jones (Renée Zelweger). Bridget er akkurat lige så akavet og charmerende som vi huskede hende for 12 år siden – og det er jo lige netop derfor at vi elsker hende!  

Daniel Cleaver (Hugh Grant) er for længst ude af billedet. Mens Bridget og Mark Darcy (Colin Firth) er gået fra hinanden. 

Siden Mark Darcy og Bridget gik fra hinanden har Bridget droppet smøgerne og ikke mindst mænd. Og denne gang mener hun det (siger hun ;)) I den tredje film er den velkendte røde dagbog dog skiftet ud med en rød IPad (…bevares, vi er vel i 2016), men det stopper ikke den søde Bridget i at skrive kloge – og mindre kloge, ord ned. 

LÆS OGSÅ: Never ending love: Se Drake & Rihannas kys her

Bridget’s veninder er dog ikke helt enige i, at hun skal droppe mænd! Og efter et one night stand med den charmerende Jack (Patrick Dempsey), sker der ting og sager! Ikke lang tid efter ”Jack-stundet” bliver der inviteret til et get-together med gamle venner og hvem dukker mon op – trommelhvirvl… Det gør selveste Mr. Darcy! Og vi kender jo alle til Bridgets svaghed for Mark, right? I hvert fald så hopper Bridget hellere end gerne på ham!

Pludselig står den elskelige Bridget med den skønneste lille babybule – men hvem er mon baby-daddy?

 

Det vidste du ikke om Renée Zellweger:

  • I high school mestrede Renée både cheerleader, gymnastik og drama!
  • Hun arbejdede i en stripklub som servitrice indtil hun fik gennembrud som skuespiller.
  • Hendes store gennembrud var i filmen Jerry Maguire i 1996.
  • For at få rollen som Bridget Jones måtte Renée Zellweger spise op til 4.000 kalorier på en dag, mest bestående af beans on toast, chessecake og croissanter.
  • Renée er ikke ryger. Men det får hun da alle til at tro hun er! (man er vel skuespiller) 
  • Hun taler flydende tysk (siges det!)

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og