H&Ms nye efterårskampagne hylder at vi kvinder er forskellige!

Næste torsdag d. 22. september står H&M klar med en fantastisk efterårskampagne, som viser efterårets lækre trends og nyheder. Udover at have fokus på sæsonens afslappede 70er inspirerede silhuetter med romantik og blomsterprint, så hylder kampagnen diversitet. H&M viser os nemlig en række inspirerende kvinder, som alle er forskellige, og vi elsker det!

I kampagnefilmen ses  blandt andet den danske stylist og modeikon Pernille Teisbæk samt ikoner som Lauren Hutton, Hari Nef, Pum Lefebure, Fatima Pinto, Paloma Elsesser, Cajsa Wessberg, Neelam Gill, Arvida Byström, samt Jillian Hervey/Lion Babe, som lægger stemme til filmens temasang “She’s a lady”. 

Se den fantastiske kampagne lige her: 


Psst…
Ønsker du at se den nye kollektion, kan du klikke dig igennem galleriet ovenfor.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og