[single_post_category_name]

Kendte kvinder løfter sløret for deres ”Guilty Pleasures”

Er du enig, når Majse Njor siger: ”Nogle gange skal man også bare slappe af og stole på, at man er værd at holde af.” Eller deler du holdning med Anne Sophia Hermansen,der mener: ”Det er altid nemt at få sex. Det er ligesom at få dårlig pizza. Du kan få det alle steder.” 

Kanal 4s nyeste skud på stammen er programmet ”4Listen: Det vi siger” – et hylende morsomt program, hvor sandhederne for alvor kommer frem. Det er en ny, ærlig og humoristisk programserie, der graver dybere i kvinders inderste tanker. For hvad er i virkeligheden vigtigst for kvinder, når det handler om magt, mænd, sex og veninder? 

Udgangspunktet er en landsdækkende undersøgelse lavet af det internationale analysefirma YouGov, der har spurgt danske kvinder, hvad de synes er vigtigst ud fra 10 temaer. I hvert program bliver en humoristisk og sjov top 10 sat under lup af 20 modige og ærlige kvinder, heriblandt Anne Sophia Hermansen, Sara Bro, Lina Rafn, Anne Sofie Espersen, Eva Harlou og vores dejlige lady boss Christiane Schaumburg-Müller. 

De har alle sat sig i den varme stol og åbner op for følsomme emner som mænd, utroskab, veninder, dating, sex, hemmelige laster, parforhold, magt, løgne, og hvad kvinder ikke kan undvære. Og der bliver ikke lagt fingre imellem, når de siger deres helt ærlige, uforbeholdne og meget personlige mening om de – til tider – meget overraskende resultater fra undersøgelsen. 

Du kan se første afsnit allerede nu på Dplay. Andet afsnit bliver vist på skærmen i aften kl. 21.00 på Kanal 4, og her handler det om kvinders ”Guilty Pleasures”. Vi glæder os, og er sikre på at vi nok skal få os et godt grin.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide