SELECTED lancerer ny & kreativ kampagnevideo

SELECTED har netop lanceret en supercool og ikke mindst kreativ kampagnevideo med fokus på overtøj, som skubber grænser og leger med visual storytelling. Videoen er abstrakt i sin fortælling og veksler mellem fire forskellige settings: Den pulserende storby, en undergrundstunnel inspireret af en technoklub i Berlin, Heather Hills naturskønne morænedale og Søfartsmuseet i Helsingør. Sidstnævnte skal ses som en blød mellemstation imellem de andre locations og tilfører noget udefinerbart til videoen med museets skarpe vinkler og perspektiver.

LÆS OGSÅ: ALT for damernes Guldknap 2016: Her er den velfortjente vinder!

Det store spejl i kampagnevideoen skal ses som en surrealistisk portal, der krydrer den abstrakte fornemmelse og efterlader os med en mærkværdig nysgerrighed. Når spejlet ændrer sig i videoen, skiftes der scene. Formålet med videoen er at illustrere mangfoldigheden i SELECTEDs overtøjskollektion, en kollektion ”for any occasion”.

LÆS OGSÅ: Get the look: Gigi Hadid

Videoen er lavet i samarbejde med de to kreative aarhusianere Viktor Sloth og Martin Strandgaard fra produktionsselskabet Mayday Film.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet