[single_post_category_name]

SELECTED lancerer ny & kreativ kampagnevideo

SELECTED har netop lanceret en supercool og ikke mindst kreativ kampagnevideo med fokus på overtøj, som skubber grænser og leger med visual storytelling. Videoen er abstrakt i sin fortælling og veksler mellem fire forskellige settings: Den pulserende storby, en undergrundstunnel inspireret af en technoklub i Berlin, Heather Hills naturskønne morænedale og Søfartsmuseet i Helsingør. Sidstnævnte skal ses som en blød mellemstation imellem de andre locations og tilfører noget udefinerbart til videoen med museets skarpe vinkler og perspektiver.

LÆS OGSÅ: ALT for damernes Guldknap 2016: Her er den velfortjente vinder!

Det store spejl i kampagnevideoen skal ses som en surrealistisk portal, der krydrer den abstrakte fornemmelse og efterlader os med en mærkværdig nysgerrighed. Når spejlet ændrer sig i videoen, skiftes der scene. Formålet med videoen er at illustrere mangfoldigheden i SELECTEDs overtøjskollektion, en kollektion ”for any occasion”.

LÆS OGSÅ: Get the look: Gigi Hadid

Videoen er lavet i samarbejde med de to kreative aarhusianere Viktor Sloth og Martin Strandgaard fra produktionsselskabet Mayday Film.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide