[single_post_category_name]

Team ChriChri til gallapremiere på Bridget Jones’ Baby

I går aftes havde vi den ære af, at deltage til gallapremiere på den nye Bridget Jones film, Bridget Jones’ Baby. Vi havde glædet os helt enormt til en rigtig tøse aften og det må man sige at vi fik!

Above and Beyond havde i samarbejdet med Imperial arrangeret en fantastisk aften, som blandt andet bød på; den fineste lilla løber, Espresso-Bailey drinks, Photo Booth (oh year, selvfølgelig med Bridget’s elskede bunny ears), velsmagende pindemadder, samt goodiebags med lidt lækkert til ganen! 

LÆS OGSÅ: Bridget Jones er tilbage!

Der var absolut ingen tvivl om, at alle fremmødte havde set frem til en skøn, tøset (okay, der var også mænd med) og sjov aften, og det kunne man tydeligt mærke på den gode stemning!

Da vi ankom til Imperial, stod vi klar til at kunne beundre alle de smukke fremmødte. Her fik vi blandt andet billeder af; Mascha Vang, Anne Mette Voss, Camilla Ottesen, Gun-Britt, Jackie Navarro, Susanne Bjerrehuus, Sofie Lassen Kahlke og en masse andre skønne celebs.

Inde i Imperial, blev vi mødt at den smukkeste pyntede trappe og lækre drinks. (Espresso-Bailey er jo absolut yndlings!)

LÆS OGSÅ: Olivia Palermo lancerer 70’er inspireret AW16 kollektion

Efter en skøn aften i selskab med en masse andre dejlige damer, så blev vi bekræftet i, at Bridget aldrig skuffer! I filmen formår hun endnu engang at charmere sig ind på os med hendes kiksede og skønne personlighed.  

…Så ladies, hvis I endnu ikke har planer om at skulle ind og se den nye Bridget Jones film, så kan vi varmt anbefale at I gør det! Vi kan garantere en skøn aften med masser af gode grin og skøre scener! <3

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide