Godt nyt til alle Tinder-brugerne: Endnu en grund til at swipe til højre!

Din musiksmag siger en hel del om hvem du er som person, og fra i dag er det altså muligt at dele den med alle på Tinder. Spotify er nemlig blevet integreret i Tinder, så du kan fremvise din musiksmag for alle potentielle udkårne. Og hvem ved – måske opstår der sød musik over en fælles interesse for svensk EDM, heavy metal fra Finland eller dansk indierock.

Fra i dag er dine musikpræferencer en integreret del af den populære datingapp Tinder, og din swipe-oplevelse er et skridt tættere på at være komplet. Tinder foreslår dig allerede matches med potentielle romantiske forbindelser baseret på dine tidligere swipe-præferencer, fælles venner og fælles interesser. Nu kan du så også finde din udkårne med din musiksmag. 

Sådan gør du 

♥ Søg på Spotify for at finde din sang – også selvom du ikke på nuværende tidspunkt har forbundet din Spotify-konto til Tinder

♥ Besøg din “Profile settings” i Tinder og forbind din Spotify-konto (hvis du ikke allerede har en konto, kan du downloade Spotify fra App Store eller Google Play gratis)

♥ Vælg de favoritartister, som du gerne vil tilføje til din Tinder-profil

… Og så skulle du gerne være klar til at swipe løs! Mon vi finder en fyr som elsker Justin-Bieber, lige så meget som vi gør? 😉

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide