Godt nyt til alle sneakers-elskerne: Vans & Naked i et fantastisk pastel samarbejde

Her på redaktionen er vi ret vilde med pastel-farver, så det var derfor en glædelig nyhed, da vi fik at vide at Vans og Naked har indgået et samarbejde omkring to lækre pastel styles – Sk8His i farverne Petal Pink og Hint of Mint.

Samarbejdet er limited, og der bliver derfor kun lavet 100 par sko i alt. Prisen er 1500 kr. for et par af de fine sneakers, og de kan købes allerede fra d. 30. september. Skoene lander nemlig på Nakedcph.com d. 30. september kl. 18.00 og i butikken d. 1. oktober kl. 11.00, og kan derudover findes i Goodhood, Colette og Sneakersnstuff syv dage efter launch – så man skal altså være hurtig, hvis man vil have fat i et par 😉 

Se de smukke kampagnebilleder lige her:

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet