KENZO X H&M: Se hele kollektionen

Var du en af de mange, som ikke kunne få armene ned, da H&M afslørede, at deres næste store designsamarbejde blev med det ikoniske modehus Kenzo? Nu er ventetiden heldigvis snart omme, og i dag løftes sløret for den længe ventede lookbook! Se hele kvinde-kollektionen her i artiklen.

LÆS OGSÅ: Shop dig lækker til en regnfuld efterårsdag

Lookbooken for den nye KENZO X H&M-kollektion er netop blevet offentliggjort. En blandet gruppe af talentfulde, passionerede og kreative ambassadører viser de smukke looks fra kollektionen frem, heriblandt forfatter og aktivist Amy Sall, kunstner og DJ Juliana Huxtable, moderedaktør Harriet Verney, makeup-artist Isamaya Ffrench, kunstneren Ingrid og musiker Anna of the North.

LÆS OGSÅ: Vores favoritter: 10 must-haves til efteråret

H&M har efterhånden haft mange samarbejder med internationalt anerkendte modehuse – med enorm succes, så forventningen til den nye kollektion har været stor. Nu kan du endelig få et smugkig på, hvad du har i vente, når KENZO X H&M lander i udvalgte butikker d. 3 november og online på HM.com

Gem

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide