[single_post_category_name]

Christiane x RAW: Se den rå & stilrene stentøjsserie her!

Har I set hvad vores smukke lady boss nu har kastet sig ud i? Vi må indrømme, at hun overrasker os gang på gang, og once again rammer hun spot on med hendes nye stentøjsserie, RAW!

LÆS OGSÅ: The Affair er tilbage på HBO

Tirsdag morgen blev vi forkælet med lækker morgenmad til den mest hyggelige og intime lancering af Christianes nye samarbejde med AIDA, RAW Crafted Concept. RAW – Nordic er den første serie stentøj under konceptet og bygger på en serie af mega lækkert og stilrent stentøj, som er håndlavet, hvilket ses ved de fine teksturer og glasurer som er blevet brugt.

Til lanceringen blev vi præsenteret for det fineste udvalg af krus, tallerkner og lækre serveringsskåle med inspiration fra 70’erne. Derudover det rå og stilrene bestik som fås i to farver (sort og guld belægning), den elegante og flotte opbevaringsserie som kan bruges til alt fra spagetti til vaser, og til sidst de super cool vandflasker.

LÆS OGSÅ: Zalando Style Icons: Prisuddeling for Nordens bedste stilikoner

RAW serien kan købes i ILVA, Imerco, Kop & Kande samt diverse isenkræmmere og ligger til super gode priser fra 49 kr. til 499 kr. Du kan se og læse mere om hele serien lige her.

Her på redaktionen er vi fuldstændig forelsket i de rå og elegante produkter og der er absolut ingen tvivl om, at mange af produkterne er til at finde på vores kommede juleønsker 😉

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide