[single_post_category_name]

Ny eksklusiv skokollektion fra Sarah Jessica Parker

Er du også vild med Sarah Jessica Parkers stil? Så kommer her en virkelig god nyhed! Nu kan du nemlig shoppe SJP’s helt nye kollektion af de fineste stilletter, som skriger Carrie Bradshaw! 

LÆS OGSÅ: Step by step: Et look både til hverdag & fest

Her på redaktionen kan vi slet ikke få armene ned over denne nyhed! Nu kan du nemlig shoppe den nye kollektion fra SJP By Sarah Jessica Parker, som er en limited edition skokollektion, bestående af de fineste stilletter, som sagtens kunne have siddet på Carrie Bradshaws fødder i Sex and The City.

Skokollektionen er lavet i samarbejde med CEO for Manolo Blahnik, George Malkemus, og er inspireret af personlige detaljer fra skuespillerens fortid. Der er lagt stor vægt på kvalitet – alle modellerne er blevet håndlavet i Italien. 

“Jeg har lavet SJP by Sarah Jessica Parker fordi snakken omkring, at jeg skulle designe min egen skokollektion blev ved og ved. Jeg er blevet kontaktet af mange forskellige, som har tilbudt mig et samarbejde, og mange har ikke kunne forstå, hvorfor jeg ikke har sagt ja. Det var svært for mig selv at forstå. Men så mødte jeg de her to forretningskvinder, som jeg virkelig beundrer, som spurgte mig: “Hvad vil du gerne selv?”. Jeg svarede, at jeg virkelig gerne vil lave sko med George Malkemus, men han er ret ombejlet i forvejen. De svarede mig, at jeg bare skulle spørge ham, for det værste der kunne ske, var at han ville sige nej. Så jeg tog hjem og ringede til George, og sagde: Jeg ved, at det her måske er lidt langt ude, men ville du være interesseret i at lave en skokollektion med mig? Og han svarede: “Vær på mit kontor i morgen tidlig kl. 09,” udtaler Sarah Jessica Parker.

LÆS OGSÅ: Her skal du shoppe til Black Friday

Den nye kollektion fra SJP By Sarah Jessica Parker kommer også lige i tide til december måneds mange festlige begivenheder! Her vil skoenes dybe juvel-nuancer og tidløse silhuetter komme til at passe helt perfekt! Her hos ChriChri sidder vi klar ved tasterne for at sikre os et par af de smukke stilletter, som kan købes her

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide