[single_post_category_name]

Snapchat lancerer hightech-solbrille

Her kommer en god nyhed til alle gadget-elskere! Snapchat har nemlig offentliggjort, at de for første gang nogensinde vil udgive hardware – nemlig i form af en solbrille, der optager 10-sekunders videoklip.

LÆS OGSÅ: Den ultimative ‘celebrity snapchat-liste’

Spectacles er navnet på den helt nye hightech-solbrille, som Snapchat står bag. Sammen med lanceringen, kom det også ud, at Snapchat rebrander sig selv under navnet Snap, Inc, da deres sortiment nu ikke blot består af Snapchat. 

Den nye solbrille fra Snap, Inc kommer i tre forskellige designs og farver, og har en enkelt knap, som man trykker på, når man vil begynde at filme sin snap. Herefter vil kameraet i solbrillen optage en 10-sekunders videofilm. Hvis du vil øge længden, trykker du blot på knappen igen. Videoen bliver derefter automatisk overført til iOS-appen, hvis du har iPhone. Dog skal du selv overføre, hvis du har en Android-mobil.

LÆS OGSÅ: 8 skjulte Snapchat funktioner du skal kende

Spectacles-solbrillen bliver sat til salg til 130 dollars, som er lidt over 800 danske kroner. Men her kommer der så en lidt dårlig nyhed: Du kan nemlig ikke købe brillerne i en butik eller online. Spectacles kan kun købes i en automat, også kaldet Snapbot, der fra tid til anden vil dukke op forskellige steder i USA. Hvis du planlægger en tur abroad, kan du følge med i, hvor den næste Snapbot dukker opher.

Pssst… Husk at du på Snapchat kan følge med i ChriChris hverdag på redaktionen, under brugernavnet chrichridk

Få en smagsprøve på, hvad du kan forvente af Spectacles herunder

Kilde: Theverge.com

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide