Solange optræder til Roskilde Festival 2017!

Her kommer der en nyhed, som bestemt kommer til at gøre din onsdag en hel del bedre! Roskilde Festival har nemlig netop offentliggjort, at Solange Knowles vil spille under Roskilde Festival 2017.

LÆS OGSÅ: Bruno Mars kommer til Danmark !

Solange udgav i efteråret albummet ‘A Seat at The Table’, som tog hele verden med storm, og for alvor medførte, at hun trådte ud af sin storesøster Beyoncés skygge, og endelig kunne stå alene og skinne, som den stjerne hun er.

LÆS OGSÅ: What! Hør Spice Girls nye single her

Her på redaktionen er vi vilde med den talentfulde og smukke amerikanske sangerinde, og vi kommer bestemt til at stå på første række til sommer, når Solange gæster RF17. Ses vi? 😉

Få en smagsprøve på, hvad du har at glæde dig til, herunder:

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lækre, sprøde squash-fritter med feta & springløg

Disse lækre, sprøde og fedtede fritter bliver serveret i let variation på mange restauranter på Symi, Grækenland. De smager helt vildt godt – som små friturestegte dejboller, der er sprøde udenpå og bløde indeni. Det klæ’r dem med masser af den revne squash, som tilfører lidt frisk saftighed, og feta og dild er et smagsmæssigt prik over i’et.

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har