Fashion&Beauty

Her er skønhedsproduktet Kim Kardashian sværger til!

Her er skønhedsproduktet Kim Kardashian sværger til!

SugarBearHair har taget verden med storm, og nu fås de sunde og velsmagende vingummivitaminer endelig i Danmark. Yeeeees girls, I kan godt glæde jer !

LÆS OGSÅ: Bliv lige så sej i træningslokalet som Doutzen Kroes

Skønhed kommer indefra, og det samme gør smukt og sundt hår 😉

De vegetariske vingummivitaminer fra SugarBearHair er et velsmagende og effektivt alternativ til almindelige vitaminpiller. Vitaminsammensætningen arbejder med hårrødderne, nærer håret indefra og styrker hårets elasticitet.

SugarBearHair er en vegetarisk vitaminblanding, som indeholder en kombination af A, C, D, E, B-6 og B12 vitaminer, folinsyre, pantotensyre, iod, zink, cholin, inositol samt biotin, som er den vigtigste aktive ingrediens til et sundt hår. Biotin anvendes til at stimulere den proces, der skaber fedtsyre i hovedbunden, som er nødvendige for at fremme væksten.  SugarBearHair vitaminerne er vegetariske, ikke testet på dyr og fri for gluten, gelatin og soya.

LÆS OGSÅ: Video: Hør Modern Family stjernen Sarah Hylands fantastiske stemme

Sugarbearhair har blandt andet Emily Ratajkowski, Kim Kardashian West, Khloe Kardashian, Vanessa Hudgens og Kylie Jenner som ambassadører.

De velsmagende SugarBearHair vingummivitaminer bliver flittigt delt på de sociale medier under mottoet: “Get healthy hair, eat the Blue Bear”.

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *