The Affair er tilbage på HBO

Har du ligesom os gået og ventet på en tredje sæson af The Affair? Så kan vi glæde dig med, at du allerede på fredag, kan se det første afsnit af den nye sæson på HBO.

Hvad kan du forvente af 3. sæson?
Du kan forvente endnu en sæson spækket med spænding og vilde Cliff-hangeres, som gør at du bare MÅ se det næste afsnit. Vi kan blandt andet afsløre at det første afsnit, gør det ret godt på spændingsfronten. Vi kan også afsløre at det oprindelig cast selvfølgelig vender tilbage i tredje sæson, så du får et glædelig gensyn med Maura Tierney (Helen), Dominic West (Noah), Joshua Jackson (Cole) og Ruth Wilson (Alison).

LÆS OGSÅ: Vores yndlingspige vender tilbage til HBO

Har du endnu ikke set sæson 1 og 2?
… Så synes vi helt sikkert at du skal tage at komme i gang! Her på redaktionen er vi i hvert fald solgte, og med en rating på IMDB på 8.00, så er vi vist ikke de eneste.

Til dig som ikke kender seriens handling, så udforsker The Affair de følelsesmæssige og psykologiske konsekvenser ved en affære uden for ægteskabet. Det provokerende drama skildres både fra den mandlige og kvindelige synsvinkel – og disse forskellige fortolkninger både vildleder og fængsler på samme tid. 

Se traileren for sæson 3 lige her:

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet