Vestiaire Collective holder velgørenhedssalg

Vestiaire Collective har i mange år været blandt fashionistaernes foretrukne online markedspladser for eksklusivt design. Fra og med i dag kan du hos Vestiaire Collective få fat i smukke styles fra nogle af tidens største designere, der har udvalgt en designfavorit fra deres tidligere kollektioner, som nu bliver sat til salg til fordel for et godt formål. 

LÆS OGSÅ: 10 lækre skønheder vi drømmer om

Den franske online markedsplads, Vestiaire Collective, har i mange år været en af Europas mest besøgte hjemmesider for salg af luksusprodukter fra de største internationale designere. Går du stadig og sukker over, at du ikke nåede at spare op til drømmekjolen fra Ganni eller den fantastiske clutch fra Christopher Kane – inden den blev udsolgt i butikkerne? Så får du nu chancen igen!

LÆS OGSÅ: Shine bright like a diamond: festlige og funklende kjoler

Vestiaire Collective er nemlig gået sammen med designere som Zac Posen, Christopher Kane, Chloe, Sonia Rykiel, Kenzo, Temperley, Paul Smith, Ganni og Nicholas Kirkwood, om et særligt velgørenhedssalg. Designerne har udvalgt en musthave fra en af deres tidligere kollektioner, som nu bliver sat til salg på sitet. Al overskud fra salget vil gå til et velgørende formål – efter designerens eget valg. Danske Ganni har valgt at støtte Dansk Flygtningehjælp.

Du kan se alle produkterne fra velgørenhedssalget her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og