[single_post_category_name]

Christiane skal være med i ELF – The Musical!

Vi har virkelig glædet os til at kunne dele denne nyhed med jer! Næste år vil I nemlig kunne komme til at opleve vores skønne ladyboss, Christiane Schaumburg-Müller i den populære musical ELF! Læs med her, og hør hvad du har at glæde dig til!

LÆS OGSÅ: ChriChri Food: Den store lanceringsfest

Filmen ELF er den tredje mest indtjenende julefilm nogensinde og blev for seks år siden omsat til en musical, der fik stor succes! Til næste år vil du kunne opleve musicalen i Tivoli, som bygger på filmen af samme navn fra 2003. Det er første gang, at ELF kan opleves uden for USA og UK. Tivoli har helt ekstraordinært fået lov til at omskrive historien, så handlingen foregår i København. Udover Christiane, vil du også kunne opleve Pelle Emil Hebsgaard, Tommy Kenter, Julie Steincke, Camilla Bendix og Niels Ellegaard.

ELF er historien om Buddy (Pelle Emil Hebsgaard) – et forældreløst barn, som ved en fejl falder ned i Julemandens (Tommy Kenter) sæk som baby og ender på Nordpolen. Her bliver han opdraget som en alf, og som årene går, bliver det mere og mere tydeligt, at Buddy i virkeligheden er et menneske. Da Julemanden fortæller Buddy sandheden, bliver han sendt til storbyen (København) for at finde sin rigtige far Walter Hobbs (Niels Ellegaard). I København møder Buddy for første gang et moderne samfund, som har alt for travlt til at tro på julemanden. Faderen er en kold og kynisk forretningsmand, som ikke er interesseret i en ny søn, men Buddy insisterer på at lære faderens medarbejdere og familie at kende. Undervejs ender Buddy ved en misforståelse i en juleudstilling i et stormagasin, hvor han møder Jovie (Christiane Schaumburg-Müller), som han bliver forelsket i. Og her fra går det over stok og sten, mens Buddy ihærdigt forsøger at få de stressede byboere til at genfinde julestemningen og omfavne deres indre alf.

LÆS OGSÅ: ChriChri Food er på gaden!

Christiane har tidlige haft stor succes som Stella i musicalen “Den Eneste Ene” og i Tivoli Revyen ”Tam Tam i Glassalen”. Nu vender Christiane tilbage til scenen igen!

ELF får gallapremiere den 23. november 2017 i Tivolis Koncertsal. 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide