Hør Dwayne ”The Rock” synge

Er der noget, Dwayne ”The Rock” Johnson ikke kan gøre? Fornyligt kunne vi afsløre, at Dwayne Johnsen ikke bare er den højest betalte skuespiller i verden, men at han nu også er blevet kåret som verdens lækreste mand af Peoples Magazine. Og nu kan han altså så igen tilføje en ny titel til cv’et: nu kan vi nemlig høre ham synge! 

”The Rock” lægger stemme til tegnefilmen ”Vaiana”, som har premiere d. 02.02.2017. Filmen handler om teenagepigen Moana. Hun bor i et forhistorisk ørige i Stillehavet, og sætter sig for at finde en sagnomspunden ø fra sine forfædres tid. Halvguden Maui, som verdens lækreste mand altså lægger stemme til, tager med på Moanas eventyr.

Selvom filmen først har premiere til næste år, så kan du herunder se en scene fra filmen, nemlig scenen hvor vi hører Dwayne synge. Her på redaktionen synes vi faktisk, at han gør det ret godt. Hvordan synes du, han klarer det? Vi får i hvert fald lyst til at se animationsfilmen, selvom vi jo desværre må vente lidt endnu.

Se videoen her:

Kilde: uproxx.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og