Ashley Graham viser sin appelsinhud frem med stolthed

Ashley Graham er en trendsætter som konstant arbejder på at ændre skønhedsidealerne i modeindustrien og i verden. Hun er samtidig supermodel og er velsignet med en skønhed som får hende med i alle de glamourøse magasiner og reklamer. Præcis derfor er det forfriskende og interessant at se Ashley Graham dele billeder på de sociale medier, som opfordre alle til at elske deres kroppe præcis som de er med ”tykke lår”, ”appelsinhud” og det hele.

LÆS OGSÅ: All Natural: Monki lancerer banebrydende kampagne

For et par dage siden postede Ashley dette strandbillede på Instagram fra Filippinerne, men det var ikke det typiske glamourøse billede vi er blevet vant til at se på hendes profil. Det var et billede af den nederste del af hendes krop og til billedet havde hun skrevet ”Jeg træner. Jeg gør mit bedste for at spise sundt. Jeg elsker min krop og jeg er ikke flov over at have et par buler, deller og lidt appelsinhud… og det burde du heller ikke være! #skønhedfremforstørrelse #elskdinkrop.”

LÆS OGSÅ: Træt af appelsinhud? Sådan slipper du af med den!

Et par dage tidligere, havde Ashley postet et billede i hvad der synes at være samme bikini, hvor hun så ligeså smuk ud som hun altid gør! 

Det er vigtigt at finde sig en helt som kan begge dele – Husk på det!

Kilde: Huffingtonpost 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide