BIG News: ChriChri lancerer ChriChri TV

Vi er rigtig stolte af, at kunne løfte sløret for et ’hemmeligt’ projekt, som vi har gået og brygget på det sidste års tid. Nu kan du nemlig glæde dig til, at vores helt egen tv-kanal, ChriChriTV, går i luften på vores hjemmeside i løbet af 2017.

Indholdet kommer til at læne sig op af det du i forvejen kender fra af ChriChri-universet, og er eksklusivt produceret i samarbejde med det super seje firma Drive Productions! Store ambitioner kræver store samarbejdspartnere og sammen med Drive stræber vi mod at skabe noget helt unikt. Vi er så spændte på, om I vil tage godt imod det… Det håber vi inderligt! Vi synes nemlig selv, at det er blevet ret godt!

Hør Christiane fortælle om ChriChriTV på vores Facebook side og find ChriChriTV her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Min jul: Louise Thusgaard

Jul, jul, jul alle steder – men selvom de fleste af os ved, hvad jul er, så er der så mange forskellige måder at fejre

Er Rihanna gravid?

  Sangerinden Rihanna blev i denne uge hædret i sit hjemland, Barbados, som en af Barbados nationale helte. Men det var ikke den del af