Video: Det perfekte frieri er så tæt på at gå galt

Når det kommer til frierier er perfektion ofte det der stræbes efter. Og med det her frieri gik den engelske racerkører Jorge Calado lige en mil ekstra.

Jorge Calado skrev en rap, indspillede den og brugte den til at fri til sin kæreste. Noget som i tanken IKKE kan gå galt. Men det gik ikke så let, som han havde troet.

Med en baby på bagsædet var kæresten Samantha Ward nemlig ikke enig i sangvalget, da han starter backtracket og bryder ud i rap. Flere gange forsøger hun at slukke for musikken, men Jorge fortsætter ufortrødent – og til sidst fanger Samantha teksten og budskabet i sangen. Vi elsker det øjeblik hvor han hiver ringen frem og popper spørgsmålet! Det må være #relationshipgoals at ens kæreste bruger et år (!!) på at planlægge et frieri!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet