GOODIEBOX præsenterer 5 års-fødselsdagsboks

Items

1. Round Blender Makeup Brush fra Luxie Beauty 

2. I-divine eyeshadow palette fra Sleek Makeup 

3. Diamond Cream fra Emite Makeup 

4. Body Sugaring fra Hevi 

5. Face Mask fra Unani

Danmarks førende beauty-boks har 5-års fødselsdag i februar måned, og det skal fejres! GOODIEBOX er glade for at præsentere denne måneds boks, under navnet “The Big Five”, som skal drysse lidt ekstra glimmer og glamour på hverdagen. 

LÆS OGSÅ: GOODIEBOX: Januar forkælelse der opfylder dine beauty resolutions

5 års-fødselsdagsboksen indeholder hele 5 full size produkter, der bl.a. inkluderer ikke blot én eller to farver, men hele 12 smukke farver til øjnene, din nye partner-in-crime til både øjenmakeup og primer, og et absolut forårs-musthave til huden, der får dig til at skinne, som var du drysset med diamantstøv.

Fødselsdagsboksen har en værdi på 576 kr. og er tilgængelig fra den 20. februar på goodiebox.dk. Et medlemskab hos GOODIEBOX koster 169 kr. pr. måned, inkl. håndtering og forsendelse. 

Det har været en spændende rejse for GOODIEBOX, som siden 2012 har været under massiv udvikling. 

CEO og Co-founder af GOODIEBOX, Rasmus Schmiegelow, udtaler:
“Nikolaj og jeg fik idéen til GOODIEBOX i december 2011, og i februar 2012 sendte vi den første boks ud til 500 medlemmer. Den første boks var bogstaveligt talt en konditoræske – dog med lækre produkter med høj value for money til vores medlemmer. Siden starten i 2012 har vi fordoblet omsætningen hvert eneste år. Team GOODIEBOX er vokset til 24 ansatte, og det samme mønster kan ses i tilstrømningen af nye medlemmer, der er steget mere end 100% alene i 2016.”

Læs om produkterne herunder:
SLEEK MAKEUP
i-Divine
Vejl. udsalgspris 99 kr.

Ikke bare én eller to farver, men hele tolv smukke farver får du i din nye palette fra Sleek Makeup. Det britiske brand er altid klar med de nyeste trends inden for både produkter og farver. Farvekombinationerne i Au Natural strækker sig nemlig både fra trendy bordeaux til yndige, naturlige jordfarver, som er perfekte til hverdag. Der er slet ikke dage nok i ugen til at få brugt alle de skønne farver.
LUXIE BEAUTY
Round Blender Makeup Brush
Vejl. udsalgspris 89 kr.

Amerikanske Luxie står bag nogle af de allersmukkeste makeup-børster med kombinationen mellem fin rosa og elegant rose gold. Når du skal lægge en smuk og præcis øjenmakeup er denne børste din bedste partner-in-crime. Den er perfekt til at påføre primer, løse og cremede øjenskygger, og du kan let blende farver sammen for en smuk og jævn dækning. Vi foreslået, at du anvender den til både din nye Sleek-palette og din Diamond Cream.
EMITE MAKEUP
Diamond Cream
Vejl. udsalgspris 200 kr

Man siger jo, at diamanter er en kvindes bedste ven. Godt nok indeholder Diamond Cream fra Emite ikke ægte diamanter, men du får den samme elegante og skinnende effekt, som var du drysset med diamantstøv. Du kan bruge dette skønne produkt til at fremhæve dit ansigts konturer for et underspillet og sofistikeret look til både hverdag og fest. Brug den blandt andet på kindbenene, næseryggen, amorbuen og i øjenkrogen.
HEVI
Body Sugaring
Vejl. udsalgspris 69 kr.

I denne boks får du nu et produkt, som du i hvert fald aldrig har modtaget i din GOODIEBOX før. Hvis du fjerner hår på enten ben, under armene eller bikinilinjen, så er Hevi Sugaring din nye bedste ven. Produktet består af vand og økologisk sukker, som gør det yderst skånsomt modsat andre vokstyper og barbering. Har du ikke prøvet det før, anbefaler vi, at du lige øver dig et par gange – vi laver selvfølgelig en tutorial, så du kan få nogle tips.
UNANI
Dermo Defense Face Mask
Vejl. udsalgspris 119 kr.

Unani blev første gang introduceret i GOODIEBOX på vores fire-års fødselsdag – så selvfølgelig skulle det spanske brand med i dette års fødselsdagsboks. Masken er en let gel-form, som virker kølende og fugtgivende på huden. Og da masken er gennemsigtig, kan du også have den på uden at skræmme folk 😉 Et godt tip er også at bruge den, når du har god tid om morgenen, da den giver din hud en gennemfugtet og ensartet overflade, som er perfekt til at lægge din makeup på.

Artiklen indeholder reklamelinks 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være