Fashion&Beauty

Hele verden hylder Chrissy Teigen for dette private billede

Super seje Chrissy Teigen har gjort det igen! Den 31-årige topmodel har før delt meget private billeder, for at vise, at selv supermodeller også bare er mennesker. Igår delte Chrissy et billede, som hele verden nu hylder hende for…

LÆS OGSÅ: BIG News: ChriChri lancerer ChriChriTV

Chrissy Teigen, som privat danner par med John Legend, blev sidste år mor til en lille pige. Nu viser hun et meget ærligt billede af, hvordan en gravditet påvirker kvindekroppen. På sin twitterkonto delte hun igår et billede af sine lår, hvor man kunne se, at supermodellen også har strækmærker. Til billedet havde Chrissy kommenteret: “Whatevs”.

Hele verden roser nu supermodellen for at normalisere strækmærker og appelsinhud i offentligheden. Her på redaktionen er vi også vilde med super seje Chrissy!

LÆS OGSÅ: Se SKAM-stjernens vilde forandring!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *