Fashion&Beauty

Miley Cyrus holder vild fest for Liam! Se billederne her! 

Vi kender hende alle as the wild girl! Perler, tattoos, dyr, weed og iklædt så lidt tøj som overhovedet muligt. Det er, hvad der kendetegner  Miley Cyrus. Hun er bestemt ikke en af de rolige typer, og denne her gang vil kreativiteten ingen ende tage. Hun er dog kreativ på en lidt anden måde, end den vi måske lige er vant til.

Miley Cyrus står bag en lidt mere utraditionel fødselsdagsfest for hendes lillesøster Noah Cyrus og hendes forlovede Liam Hemsworth. Og kan I gætte hvad temaet er? Marijuanatema!! Det overrasker os egentlig ikke. It’s all very Miley! 

Tattoos, gigantisk pizza, weedbar og weed-goodiebags var bare noget af det, som Miley overraskede hendes søster og forlovede med. 

Miley selv havde en oversize trøje på med rullede dollar-sedler, som var påsat på hendes trøje. Se de skøre billeder nedenfor:

Hvem ellers end Miley, får arrangeret en stor hest til at stå i midten af festen 

The end 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *