Single? I dag har du størst chance for et match

Dagens gode nyhed til alle singler derude! Leder du efter en kæreste, bør du virkelig lytte efter nu. For dagen i dag, er nemlig dagen, hvor du bør kaste dig ud på dating-jagtmarkerne! Læs med, og se hvorfor!

LÆS OGSÅ: Datingtest afslører: Så gode er danskerne til at holde fokus på deres date

D. 3. januar er Store Datingdag! Det viser en ny undersøgelse fra den britiske avis The Sun. Efter en lang og hyggelig juleferie med familien, er det for manges vedkommende back to work og virkeligheden igen d. 3. januar. Januar er også måneden, hvor mange ønsker en ny og frisk start, og det betyder alt i alt, at mange går aktivt ind i kampen for at finde den eneste ene på netop denne dag.

LÆS OGSÅ: Dette foretrækker danskerne at gøre på den første date

Datingsiderne forventer i dag en stigning på knap 40 %, når det gælder online brugere. Den britiske undersøgelse viser også, at mænd generelt er mere aktive i deres søgning. Så det er på tide, at vi kommer ind i kampen piger! Swipe away! 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet