Fashion&Beauty

10 kendisser du skal følge på snapchat

10 kendisser du skal følge på snapchat

Vi kender det alle sammen. De få sekunders selfies, videoer og billeder vi deler med venner og bekendte på snapchat, og som aldrig bliver vist igen. Snapchat rummer et hav af muligheder og der er mange spændende mennesker at følge. 

LÆS OGSÅ: James Corden deler ny video med et stærkt budskab

Vi har fundet 11 kendisser, som er værd at følge, og som deler ud af alt tips, tricks, behind-the-scenes-billeder, sjove videoer og skønne hverdagsøjeblikke.

Kendall Jenner

1. Kendall Jenner 
En af Kardashian søstrene, Kendell, er udover at være populær på Instagram, også særligt interessant at følge på Snapchat. Hun deler nemlig ud af alt fra backstage billeder af hele Kardashian familien, sjove videoer og selfies der er til at blive misundelig over. 

Snapchat: kendaljenner

2. Dwayne Johnson 

Dwayne Johnson, eller The Rock som vi også kender ham som, deler ud af sine mange morsomme pranks på andre kendte, gennem sine behind-the-scenes videoer og billeder.

Snapchat: therock

 LÆS OGSÅHele verden hylder Chrissy Teigen for dette private billede

3. Jenna Dewan Tatum 
Behøver vi at sige mere end Tatum! Channing Tatums kone deler billeder og videoer af deres skønne lille datter, og så skal det da ikke være nogen hemmelighed, at vi også gerne vil se et billede eller to af lækre Channing i ny og næ. Ham savler vi altså lidt over her på redaktionen. 

Snapchat: jennaldewan

4. Mascha Vang
Tager man et kig på Maschas Snapchat, kan man godt forvente at se en masse skønne hverdagsbilleder, men det gør bestemt heller ikke noget for Maschas hverdag ligner ikke vores andres. Der er altid fart over feltet, og hun viser gerne hendes hyggelige nye hjem i Dragør og hendes skønne datter, Hollie Nolia. 

Snapchat: maschavang

5. Jason Derulo 
Apropos at savle, så hører Jason Derulo vist også ind under samme kategori som Channing Tatum. På hans snapchat snapper han nemlig intet mindre end hans lækre krop. Topløs selvfølgelig!

Snapchat: derulo_jason

6. Michelle Obama 
Kvinden vi alle elsker og kommer til at savne, men forhåbentlig ikke har set det sidste fra. Michelle er med på moden når det kommer til selfie og behind-the.scene billeder. 

Snapchat: michelleobama

7. Rihanna
Rihanna’s snaps viser et spænd af makeup tutorials, og massere af kritiske ansigtudtryk (side-eyes) i bedste Rihanna stil.

Snapchat: rihanna 

8. Irina Olsen 
Irina er god til at dele sin hverdag med os, og det er altså ikke kedeligt. Hun deler billeder fra de events hun deltager i, beautytips og outfits. Der er masser af inspiration at hente hos hende. 

Snapchat: irinathediva

LÆS OGSÅ: Taylor Swift & Zayn: Se teaser for musikvideoen til Fifty Shades Darker

9. Annemette Voss 
Nogen vil mene hun videregiver inspiration til lækre kager, men vi bliver altså tit lækkersulten af hendes snaps! 

Snapchat: annemettevoss

10. Arnold Schwarzenegger 
Arnold Schwarzenegger fra Terminator er faktisk en interessant fætter. Hans snaps er fyldt med humor, positivitet og begejstring. Derudover snapper Anders fra events og sportsbegivenheder han deltager i. 

Snapchat: arnoldschnitzel

 

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *