[single_post_category_name]

Fredagsrock er klar med de to første navne!

Den 22. februar kl. 16.00 offentliggøres fredagsrockprogrammet for år 2017, men i dag afslørede de alligevel at Gulddreng og Karl William skal stå på scenen som de første til Fredagsrock i det nye år og her på redaktionen glæder vi os!

LÆS OGSÅ: Lady Gaga kommer til Danmark 

Du husker nok bedst Gulddreng for hans kendte sang ”Model” som hurtigt strøg til tops på hitlisterne, kort efterfulgt af ”Se mig nu” som også blev et kæmpe hit. Gulddreng levede i en periode bag sin mystik og vilde attitude med sine mørke solbriller, champagne og D’Angleterre som stamsted, men blev til sidst gennemskuet som den søde jyske dreng Malthe Ebert. 

LÆS OGSÅ: Ed Sheeran giver koncert i Danmark

Karl William derimod er fra start af kendt som den charmerende århusianske dreng med begge ben placeret solidt på jorden. Du kender ham især for hans hit ”Blind igen” og ”Foruden at forgude” som begge er udkommet inden for de sidste par år. Karl William har nemlig ikke slappet af siden han i 2013 udkom med sin første debut-ep ”1. Sal” sammen med kollektivet Hukaos. Siden da har han haft en ny udgivelse hvert år i både 2014, 2015 og 2016, med henholdsvis ”Døende”, ”Placebo” og ”Livet”.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide