James Corden deler ny video med et stærkt budskab

Det var en lidt anerledes video James Corden fik uploadet til Youtube forleden – nemlig en video med et stærkt og seriøst budskab.

Normalt plejer vi at grine højlydt, af James Cordens morsomme videoer, men denne gang grinte vi ikke et sekund, for James havde nemlig et mere seriøst budskab, som han ville ud med denne gang.

“Today, James flew out of Los Angeles. So all our shows this week have been pre-taped. Freedom of movement should be this easy for all legal immigrants. Not just the white and Christian ones.”

…. Med disse ord slutter James sin video. Se hele videoen ovenfor.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lækre, sprøde squash-fritter med feta & springløg

Disse lækre, sprøde og fedtede fritter bliver serveret i let variation på mange restauranter på Symi, Grækenland. De smager helt vildt godt – som små friturestegte dejboller, der er sprøde udenpå og bløde indeni. Det klæ’r dem med masser af den revne squash, som tilfører lidt frisk saftighed, og feta og dild er et smagsmæssigt prik over i’et.

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har