[single_post_category_name]

Netflix hjælper dig med at være utro!

Ny data afslører, at danskerne er blandt de mest loyale over for deres partner, når det kommer til serieutroskab. Det gør Netflix nu noget ved. Se med her, og få gode råd til, hvordan du bedst muligt kan slippe afsted med serieutroskab…

LÆS OGSÅ: Fredag d. 13. – Her er de 13 bedste gyserfilm på Netflix, som du skal se i aften!

I dag er det Valentinsdag, og dermed en oplagt mulighed for at bruge en aften på sofaen med en serie på TV’et og kæresten i hånden. Danske par elsker at se serier sammen på Netflix, og det er for de fleste en uskreven regel, at man ikke ser et afsnit uden sin partner. 

Ifølge en ny undersøgelse, offentliggjort af Netflix igår, er næsten halvdelen (46%) af par i hele verden, der streamer serier sammen sin partner, serieutro. I Danmark er det dog kun 35%, hvilket placerer danske par, der streamer sammen, blandt de mest loyale over for deres partner, når de ser serier.

Serieutroskab defineres som at se forud på en tv-serie, du ser sammen med din partner. Man blev først bekendt med Netflix-utroskab i 2013 i en amerikansk undersøgelse. Fire år senere er serieutroskab steget tre gange så meget og er blevet helt almindeligt adfærd verden over. De mest typiske undskyldninger for at være serieutro er, at ens partner faldt i søvn eller ikke var hjemme – og det er altså i sådanne situationer, at streamere bliver fristet til at være utro.

LÆS OGSÅ: Girls night: 2 nye serier på Netflix du bør se!

På trods af fristelsen, formår 65% af danskerne at stå imod og har aldrig været serieutro over for en partner. På den anden side viser undersøgelsen også, at de danskere, der er serieutro, går hele vejen. 40 % af de serieutro danskere har nemlig set forud fire gange eller mere. Men det er ingen overraskelse i forhold til, at vi lever i en binge-watching-tid, hvor “bare lige ét afsnit mere” aldrig har været nemmere.

Vil du have tips til at blive bedre til serieutroskab? Se guiden fra Netflix herunder:

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide