[single_post_category_name]

The Hills-stjernen Whitney Port er gravid

Det er ikke længe siden, at Lauren Conrad fra hit-serien The Hills offentliggjorde, at hun venter sig. Nu har Laurens kollega fra samme serie, Whitney Port også afsløret, at hun er gravid. Se det fine billede fra offentliggørelsen her i artiklen.

LÆS OGSÅ: Kom indenfor hos The Hills stjernen Whitney Port

I sidste måned gik Lauren Conrad offentligt med den søde nyhed om, at hun og manden William Tell, venter sig. Med nyheden, lagde Lauren også det fineste billede på sin blog, som afslørede hendes babybule. Du kan se billedet her.

Nu har en anden Hills-stjerne også meldt ud, at hun venter sig en lille, nemlig den 31-årige Whitney Port. Whitney blev gift med sin mand Tim Rosenman i november 2015. Whitney afslørede den gode nyhed på sin Instagram, hvor hun lagde følgende billede ud i nat, dansk tid.

Sammen med billedet, skriver Whitney: “Oh hey! Just standing by the window in my underwear, with a BABY in my belly!!!  DM me if you know what I’m supposed to do with this thing for how ever many years I’m supposed to be in charge. Check out my blog for a little letter from me & Timmy and for more behind the scenes of this crazy journey!!!! We are sooooo excited!!!!”

LÆS OGSÅ: Happy New Year: Lauren Conrad & William Tell venter baby No.1

Her hos Team ChriChri er vi vilde med The Hills-babyboomet og glæder os til at høre mere om køn og navn! Hvis du også er spændt, så følg med her på chrichri.dk!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide