Nyt håb for Gilmore Girls fans: A Year in the Life 2

Da A Year in the Life kom på Netflix var vi ellevilde, og de fire afsnit blev lynhurtigt set, dog med en kæmpe skuffelse over, at der ikke var flere afsnit. Men! Nu er der håb for alle os, som elsker Gilmore Girls, for sæson to er muligvis noget, der kommer til at ske.

LÆS OGSÅ: Stjerne fra ”Orange Is The New Black” er gravid med sit første barn

Meningen med A Year in the Life var, at det blot skulle være en engangsforestilling, men til alle jer som allerede har set de fire afsnit, så ved vi jo alle hvordan det endte – med en kæmpe cliffhanger! Vi skal nok lade være med at afsløre nærmere, hvordan det præcist endte, men afslutningen lugter lidt af en sæson to.

Lauren Graham er helt enige med os, og udtaler selv følgende: ”Afslutningen på sæsonen er jo lidt af en cliffhanger, synes I ikke?” hvilket kunne tyde lidt på, at hun måske teaser for noget mere.

Amy Sherman-Palladino, som er kvinden bag den fantastiske serie, udtaler: ”Serien er præcis, det vi ønskede at lave, og spørgsmålet omkring, hvor vidt der er mere, må blive uvis. Sker det, så sker det.”

Dan Palladino, som er producer på serien, giver os også en smule håb omkring en sæson to: ”Det er intet, der er blevet diskuteret endnu, men det var meningen at det var en engangsting, men man skal aldrig sige aldrig.”

Vi venter i spænding, og krydser fingre for at der kommer en to’er. 

Kilde: Popsugar.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og