Chrissy Teigen fortæller for første gang om sin fødselsdepression 

Smukke 31-årige Chrissy Teigen åbner for første gang op om sin fødselsdepression, og vi er som sædvanligt helt solgte. Chrissy er kendt for mange ting efterhånden, men én ting hun især er kendt for, er hendes ’’smart mouth’’. Hun har en mening og holdning til alt, lige fra politik til strækmærker. Hun er som en åben bog, der ikke er bange for at fortælle åbent om sit liv, og det er lige netop dét, vi elsker denne smukke kvinde for!

LÆS OGSÅ: Nu er den her! Se musikvideoen til Beauty and the Beast

Hun er ikke bleg for at fortælle, hvor hun sidst havde sex eller vise hele verden, hvordan hendes strækmærker ser ud. Hun gør det hele for at fortælle alle kvinder, at der intet er at skamme sig over. Sidste år i april fødte Chrissy sit første barn, Luna. Efter fødslen, udviklede det sig til en fødselsdepression, som er en ting hun har holdt på den private front, lige indtil nu. Nu står hun nemlig frem igen og fortæller om de erfaringer hun har gjort sig med diagnosen, hvorfor hun holdte det privat og hvordan hun har det den dag i dag. 

Læs her, hvad den skønne Chrissy har at sige:

’’Lad mig starte her: For mange af jer, virker jeg nok som den gladeste person på planeten. Jeg har en fantastisk mand, John, og vi har været sammen i over 10 år. Han er den person, der har set når jeg har haft succes og når jeg har fejlet. Og det samme har jeg set med ham. Han har set mig, når jeg har haft det værst, men jeg må indrømme, at jeg ikke tror, at jeg har set en anden side af John. Han er lige så tålmodig, kærlig og forstående, som han ser ud til at være. Og jeg hader det. Okay, jeg hader det ikke. Men det kan virkelig drive en til vanvid nogle gange, når man er lige så kynisk som jeg er. Hvis jeg var jer, og jeg hørte en anden kvinde sidde og snakke sådan om sin man, så ville jeg sidde og rulle med øjnene!

For et år siden, i april, startede John og jeg vores egen lille familie. Vi fik vores datter, Luna, som bare er perfekt. Hun er ligesom mig, ligesom John og præcis sig selv. Jeg beundrer hende.

Jeg havde alt jeg nogensinde havde ønsket mig, men alligevel følte jeg mig ikke glad. Det som alle vidste, ud over mig selv, var, at jeg havde en fødselsdepression. Hvordan kunne jeg føle sådan, når alt var som det skulle være? Jeg havde svært ved at acceptere at det var sådan, og jeg tøvede med at snakke med nogle om det. Nu har jeg accepteret at det er en del af mit liv og så mange andre kvinders liv, så nu har jeg valgt at stå frem og fortælle om det.

Efter vi havde fået Luna, var vores hus under ombygning, så vi boede derfor i et lejet hjem og derefter på et hotel. Så havde jeg en grund til ikke at være glad og jeg sagde bare til mig selv, at lige så snart vi havde et hjem, ville alt blive godt igen. Men sådan fungerede det ikke.

Jeg startede med at arbejde med ’’Lip Sync Battle’’ i august, da Luna var 4 måneder gammel. Men jeg var ikke som jeg var, før jeg havde født. Det var en kamp at komme ud af sengen om morgenen. Min ryg, skuldre og endda mine håndled gjorde ondt. Jeg havde ingen appetit. Der kunne gå to dage hvor jeg ikke fik en bid af noget mad, og mange er jer ved sikkert hvor meget maden fylder i mit liv.

Èn ting der virkelig gik mig på, var hvor ligeglad med andre mennesker jeg var blevet. Lige så snart folk snakkede til mig i omklædningsrummet inden arbejdet, kunne jeg begynde at stortude, uden nogen grund. Jeg kunne ikke finde ud af hvorfor jeg var så ulykkelig. Jeg tænkte at jeg nok bare var træt og at jeg måske bare skulle være mor og ikke være hende der arbejder samtidig.Jeg græd meget og der var flere dage hvor jeg ikke kom ud for en dør. Jeg havde ikke energien. John tog mig til min læge og han sad ved siden af mig. Jeg kiggede på min læge og jeg begyndte at græde igen, fordi jeg var så træt af smerten. Træt af at sove på sofaen. Træt af at vågne midt om natten. Kaste op. At lade det hele gå ud over de forkerte mennesker. Træt af ikke at nyde livet. Ikke se mine venner. Og ikke at have energien til at gå en tur med Luna. Lægen var ikke i tvivl, jeg havde en fødselsdepression og angst.  

Både John og jeg var trætte, men var begge klar til at komme igennem det, sammen. Jeg følte jeg skyldte en masse mennesker en forklaring på det hele. Og den bedste måde jeg kunne gøre det på, var ved at snakke om det. Bare sige det. Og det blev nemmere og nemmere at snakke om for hver gang. 

LÆS OGSÅ: Hele verden hylder Chrissy Teigen for dette private billede

Jeg taler åbent om dette, fordi jeg vil fortælle jer, at det kan ske for alle. Og jeg ønsker ikke at folk skal føle sig pinlige over det, eller føle sig alene. Og jeg siger ikke, at jeg ved alt om fødselsdepression, for det gør jeg ikke! Det er forskelligt fra person til person, og jeg ved bare, at åbne munden og fortælle om det, hjalp på mig.

Puha! Jeg hader at jeg har holdt det skjult.

XX, Chrissy. ’’

Pas på jer selv og læs hele Chrissy’s inspirerende brev her. <3

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være