Hold styr på dit barns udvikling med ny bog

Så er der ny udgivelse til de kære små fra ChriChri Journal! Vi kender alle sammen den klassiske “Barnets bog”, men hvad gør man når barnet fylder år for første gang og der ikke længere er nogle hjælpemidler til at huske de vigtigste øjeblikke i dit barns liv?! Dit barn bliver jo ved med at udvikle sig og du vil ikke glemme noget… MEN ingen grund til panik, for nu er Simone Thorup Eriksen ude med en ny bog designet til børn i alderen 1-7 år.

LÆS OGSÅ: Simone Thorup Eriksen udgiver “Barnets første bog” & “Babykort”

Du behøver derfor ikke længere være bange for at glemme dit barns første gåtur, første cykeltur, den første rokketand, første skoledag osv. osv. Med Simone Thorup Eriksens nye bog ”Din barndom” som er en scrapbog, der kommer på gaden den 30. marts 2017, får du hjælp til at dokumentere dit barns udvikling, op til 7 års alderen. ”Din barndom” er en opfølger til bestselleren ”Barnets første bog” og er derved den anden bog som Simone udgiver på ChriChri Journal. Bogen fås i to forskellige farver, lilla og blå, og er dekoreret med fine illustrationer, så den er perfekt at have stående fremme.

Er du også helt vild med de smukke illustrationer, så kan du godt begynde at glæde dig, for Simone har nemlig også tegnet 5 kort i A5 størrelse, som er perfekte til barnedåb eller fødselsdag. 

LÆS OGSÅ: Simone Thorup Eriksen – Hun tegner livets store øjeblikke

Har du ligesom os svært ved at vente, så er der godt nyt, for du kan allerede nu forudbestille bøgerne samt købe de flotte kort, ved at klikke nedenfor.

”Din barndom – Blå”
– Køb den her –

”Din barndom – Lilla”
– Køb den her –

”Din barndom A5 Kort”
– Køb dem her –

_______


Hvem er Simone Thorup Eriksen: 

Ud over at lave bøger, lever Simone Thorup Eriksen af at tegne og producerer især mange personlige illustrationer som dåbstegninger og bryllupsinvitationer. Har du lyst til at se mere af Simones arbejde, så kan du finde det på hendes hjemmeside her eller følge hende på Instagram her.

Kan indeholde affiliate links

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og