Fashion&Beauty

H&M lancerer limited edition børnekollektion

H&M har netop offentliggjort, at brandet vil samarbejde med den engelske illustrator Katie Scott, om en børnekollektion som vil blive lanceret i en limited edition. Se hele kollektionen her i artiklen.

LÆS OGSÅ: Lækre bukser med masser af vidde

Katie Scott er en engelsk illustrator, der gennem sine traditionelle medicinske og botaniske illustrationer skildrer en velkendt, men alligevel fantasifuld verden af planter og mennesker. Hun kreerer især illustrationer til wallpapers, bogomslag og plakater, men nu har hun i tæt samarbejde med H&Ms designteam designet illustrationer af dyr, der skal indgå i en speciel H&M-kollektion målrettet børn. Dyreillustrationerne præger tøjet ved brug af spændende print-teknikker samt broderier.

Den limited edition kollektion fås i de H&M-butikker der fører børnetøj, fra d. 23 marts samt online her. Tøjet fås i størrelserne 92-140 til både piger og drenge samt 134-170 til piger.

LÆS OGSÅ: Shoes Of The Season: Shop 8 forårsfine mules

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *