Disse to kendisser har født i weekenden

De to smukke kvinder, stilikon, blogger og modeentreprenør Pernille Teisbaek og Andrea Elisabeth Rudolph, dansk radio- og tv-vært og ejer af hudplejeserien Rudolph Care har begge født i weekenden! 

Fredag blev Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Møller Jakobsen forældre til endnu en velskabt dreng. Sammen har de sønnen Alfred, og tilsammen i alt 5 børn. 

LÆS OGSÅ: Glædelig nyhed: dansk kendispar venter sig 

Både Andrea og Claus delte deres lykke på Instagram med teksten: 

”I fredags blev vores liv beriget med endnu et mirakel, et lille nyt liv. Jeg kan ikke forstå hvor heldige vi er. En smuk, stærk, mild og stor dreng kom til verden og vi er ved at sprænges af lykke. Det bliver ikke mindre fantastisk jo flere gange man prøver det… Velkommen til en flok på fem.”  ❤ ❤ Tak for den smukkeste gave til mit livs kærlighed @clausmj 


I går, søndag, fødte den kære Pernille Teisbaek sit første barn. En dejlig lille dreng! Hun delte ligeledes hendes glæde på Instagram med teksten: 

B.B 26.03.17 @lotko

LÆS OGSÅ: 7 danske Mommies-To-Be du skal følge på Instagram 

Vi ønsker dem begge et stort tillykke, og glæder os til at følge med! 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og