Få Anne Bech som personlig træner – helt gratis!

Mangler du motivation og inspiration til at få en sundere og sjovere livsstil, så er hjælpen på vej. Med alt fra fokus på din kost, træning og livsstil, står Anne Bech klar til at give sine bedste tips og tricks til dig, præcis når du har brug for det.

Anne Bech må siges at være en af de mest inspirerende fitness-guruer og står blandt andet bag bogen Bikini Boot Camp, Guide til Gudindekrop, Fit på 100 dage og mange flere. Derfor er det med stor glæde, at vi kan løfte sløret for hendes nye online platform – MyGym2Go.com.

LÆS OGSÅ: Annes 7 bedste råd

Med MyGym2Go.com vil Anne på nem og tilgængelig vis, hjælpe dig til en sundere hverdag med nem og sund mad, meget mere motion og massevis af inputs til en skøn livsstil. Sitet udformer sig gennem inspirerende artikler, men også i form af videoer, som er udarbejdet af Anne selv, men også eksterne eksperter.

Så de damer, mangler du et inspirerende indspark til en sundere livsstil, så er der masser af gode tips at finde på MyGym2Go.com og @mygym2go.

LÆS OGSÅ: Fortællinger fra min karriere: Anne Bech

Her fra redaktionen ønsker vi Anne held og lykke med hendes mega seje og spændende projekt og glæder os meget til at følge med! <3

Kan indeholde affiliate links.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og