Fashion&Beauty

Se den hylesjove video: Dwayne Johnson og Jimmy Fallon photobomber fans

Den amerikanske Tv-vært Jimmy Fallon overraskede forleden en flok glade fans, da han sammen med skuespiller Dwayne ‘The Rock’ Johnson gik på gaden i Universal Studios, Orlando – men i fuld forklædning!

LÆS OGSÅ: Se Beyoncés store kærlighedserklæring til Jay-Z

Jimmy Fallon og The Rock havde iført sig maskot-kostumer som var en tro kopi af dem selv. I dagens anledning havde The Rock endda fået en t-shirt med påskriften ‘sexiest man alive’ efter han sidste år vandt titlen ‘verdens mest sexede mand’, kåret af Peoples læsere.

I slutningen af videoen photobomber de to amerikanske stjerner uvidende fans under et photoshoot. Særligt én fan, får sit livs overraskelse, og bryder ud i tårer, da han møder sit største idol – Dwayne ‘The Rock’ Johnson.

LÆS OGSÅ: Hør Dwayne ”The Rock” synge

Se den super sjove video herunder

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *