Se den hylesjove video: Dwayne Johnson og Jimmy Fallon photobomber fans

Den amerikanske Tv-vært Jimmy Fallon overraskede forleden en flok glade fans, da han sammen med skuespiller Dwayne ‘The Rock’ Johnson gik på gaden i Universal Studios, Orlando – men i fuld forklædning!

LÆS OGSÅ: Se Beyoncés store kærlighedserklæring til Jay-Z

Jimmy Fallon og The Rock havde iført sig maskot-kostumer som var en tro kopi af dem selv. I dagens anledning havde The Rock endda fået en t-shirt med påskriften ‘sexiest man alive’ efter han sidste år vandt titlen ‘verdens mest sexede mand’, kåret af Peoples læsere.

I slutningen af videoen photobomber de to amerikanske stjerner uvidende fans under et photoshoot. Særligt én fan, får sit livs overraskelse, og bryder ud i tårer, da han møder sit største idol – Dwayne ‘The Rock’ Johnson.

LÆS OGSÅ: Hør Dwayne ”The Rock” synge

Se den super sjove video herunder

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet