Her kan du få gratis is fra Ben & Jerry’s

Her kommer en nyhed, som om muligt kan gøre denne dejlige solskinsdag endnu bedre! I dag afholder Ben & Jerry’s sin årlige “Free Cone Day”! Der er derfor god grund til at sætte sig ud i solen og nyde en dejlig is i dagens anledning. Se her, hvor du kan finde isbarerne der deltager i “Free Cone Day”.

LÆS OGSÅ: Den bedste is i sommervarmen

Den første Ben & Jerry’s “Free Cone Day” nogensinde blev fejret i 1979. Siden da er “Free Cone Day” blevet større og bedre, og den fejres nu verden over! Desværre er det på nuværende tidspunkt kun på Sjælland, at du kan få fat i en af de lækre gratis is. 

Herunder kan du se, hvilke Ben & Jerry’s isbarer der fejrer “Free Cone Day”

Hornbæk: Kl. 15.00-19.00

Københavns Zoo: Kl. 12.00-16.00

Kanalkiosken Gilleleje: Kl. 15.00-18.00

LÆS OGSÅ: Forår er lig med istid

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide