Fashion&Beauty

Wauw! Hør den smukke nye sang fra Lana Del Rey og The Weeknd

Verdensstjernen, Lana Del Rey, vandt alles hjerter med albummet ‘Born to die’, og nu cirka fem år efter, er hun snart klar med sit fjerde studiealbum, der har fået titlen ‘Lust For life’. Tidligere på året udkom førstesinglen ‘Love’ fra den nye plade. Nu kommer andet udspil i form af singlen ‘Lust for life’, hvor sangerinden (igen) har slået sig sammen med The Weeknd.

LÆS OGSÅ: Musikstafetten: Lina Rafn interviewer Stine Bramsen

For to år siden så vi dem sammen på nummeret ‘Prisoners’, og nu lader de deres vokaler flette sammen igen på singlen ‘Lust for life’ – der ligeledes er titlen på Lana’s kommende album, som endnu ikke har fået en officiel udgivelsesdato.

‘Lust for life’ var det første nummer Lana skrev til det nye album, og der er ingen tvivl om, at forventninger til albummet er på sit højeste! Her hos Team ChriChri kan vi næsten ikke vente med at høre mere fra Lanas fortryllende univers.

LÆS OGSÅ: Sommer 2017: Kom til intimkoncerter med nogle af landets største musikere

Hør den smukke ‘Lust for Life’ herunder

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *