Scarlet Pleasure: Ude med ny musikvideo 

Så er der godt nyt på en ellers grå og kedelig onsdag! I dag er den nye musikvideo til den fantastiske single ‘Deja Vu’ ude, og vi kan ikke stoppe med at se den.. 

LÆS OGSÅ: Christopher ude med ny lækker single: Hør Naked her!

Scarlet Pleasure har siden dag et haft fuld fart på, og det lader ikke til at det stopper lige foreløbig – og vi elsker det! Singlen ‘Deja Vu’ er også drønet ind på hitlisterne, så endnu engang kan de skønne drenge nyde godt af deres hårde arbejde.

Den nye musikvideo er filmet i den smukke franske havneby, Nice, hvor instruktøren Will J. Løkken fra The Talent Group viser en række af æstetisk tryllebindende og hæsblæsende glimt, hvor Vespa’en som vi kender fra teksten, har en helt særlig rolle. 
Som noget lidt utraditionelt er videoen skudt på både kamera og mobiltelefon, hvilket giver et vekslende billede, samtidig med at der skiftes mellem mørke bybilleder og neonlys med romersk kunst og arkitektur. Ifølge talentfulde Scarlet Pleasure giver det, det perfekt billede af de følelser og tanker de forbinder med teksten til ‘Deja Vu’. 

Emil Goll fortæller: ”’Deja Vu’ er en fortælling fra et sydeuropæisk ferieparadis. Den handler om at befinde sig i et limbo mellem drøm og virkelighed. Om at forelske sig i alle man møder og få sit hjerte knust, gang på gang. Nice rummer en arkitektur og omgivelser, som formede et ideelt, visuelt ”landskab” til vores sang.”

LÆS OGSÅ: Se James Corden i sjov crosswalk-video

Se den nye musikvideo her og gør dig klar til at skråle med så højt du kan – Det kan vi i hvert fald ikke lade vær med! 😉 

 

 

 

 

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og