Fashion&Beauty

Få et smugkig på sæson 5 af Orange is the New Black

Så er der under 60 dage til den næste sæson af den fængslende serie Orange is the New Black – og vi kan ikke vente! Derfor er vi spændt over nu, at kunne give dig de første 60 sekunder af den fantastiske serie.. 

LÆS OGSÅ: Stjerne fra ”Orange Is The New Black” er gravid med sit første barn

Fjerde sæson af Orange is the New Black sluttede som i formentlig ved med noget af en cliffhanger, da de indsatte gjorde oprør efter Pousseys død. Det endte med, at Daya under oprøret fik fat i en pistol – og uanset hvad der kommer til at ske nu, vil livet i Litchfield aldrig blive det samme. Sæson 5 tager os tilbage til det skæbnesvangre øjeblik i fængslet og viser os hvad der nu skal ske. Få det første smukig nedenfor og begynd at tælle dagene til premieren den 9. juni! 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *