Få et smugkig på sæson 5 af Orange is the New Black

Så er der under 60 dage til den næste sæson af den fængslende serie Orange is the New Black – og vi kan ikke vente! Derfor er vi spændt over nu, at kunne give dig de første 60 sekunder af den fantastiske serie.. 

LÆS OGSÅ: Stjerne fra ”Orange Is The New Black” er gravid med sit første barn

Fjerde sæson af Orange is the New Black sluttede som i formentlig ved med noget af en cliffhanger, da de indsatte gjorde oprør efter Pousseys død. Det endte med, at Daya under oprøret fik fat i en pistol – og uanset hvad der kommer til at ske nu, vil livet i Litchfield aldrig blive det samme. Sæson 5 tager os tilbage til det skæbnesvangre øjeblik i fængslet og viser os hvad der nu skal ske. Få det første smukig nedenfor og begynd at tælle dagene til premieren den 9. juni! 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være