Få et smugkig på sæson 5 af Orange is the New Black

Så er der under 60 dage til den næste sæson af den fængslende serie Orange is the New Black – og vi kan ikke vente! Derfor er vi spændt over nu, at kunne give dig de første 60 sekunder af den fantastiske serie.. 

LÆS OGSÅ: Stjerne fra ”Orange Is The New Black” er gravid med sit første barn

Fjerde sæson af Orange is the New Black sluttede som i formentlig ved med noget af en cliffhanger, da de indsatte gjorde oprør efter Pousseys død. Det endte med, at Daya under oprøret fik fat i en pistol – og uanset hvad der kommer til at ske nu, vil livet i Litchfield aldrig blive det samme. Sæson 5 tager os tilbage til det skæbnesvangre øjeblik i fængslet og viser os hvad der nu skal ske. Få det første smukig nedenfor og begynd at tælle dagene til premieren den 9. juni! 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har