[single_post_category_name]

Disse serier skal du se i påskeferien

Så er det allerede i denne uge at påskeferien starter og det betyder for mange en forlænget weekend med hygge og afslapning. Det giver ofte anledning til tid på sofaen… Enten med en god bog eller en god serie. Nu har Netflix gjort det nemt for dig, for de har samlet en guide til serier, som er baseret på bøger, så nu behøver du ikke længere vælge! Se her hvilke spændende serier du skal fordybe dig i hele påsken.

LÆS OGSÅ: Kylie Jenner har fået nyt realityshow

Døde piger lyver ikke

Serien har netop fået premiere på Netflix og er baseret på Jay Ashers ungdomsbestseller fra 2007 af samme navn. Ashers roman lå på New York Times bestsellerlister i over et år og er solgt i 24 lande. Serien handler om den unge Clay Jensen, som kommer hjem fra skole og finder en mystisk kasse med sit navn på. I kassen ligger nogle kasettebånd indspillet af hans klassekammeret og crush, Hannah Baker, som på tragisk vis begik selvmord kun to uger tidligere. På båndene forklarer Hannah de 13 grunde til, at hun valgte at tage sit eget liv.

Orange is the New Black

Varm op til femte sæson af den populære serie, som har premiere på Netflix 9. juni, med sæson 1-4. Serien er baseret på biografien “Orange is the New Black: My Year in a Women’s Prison”, som er skrevet af Piper Kerman, og handler om hendes 13 måneder i et kvindefængsel. I serien hedder hovedpersonen i stedet Piper Chapman og spilles af Taylor Schilling.

House of Cards

Hvis du ikke allerede har set House of Cards, så kan du passende bruge påsken på at se sæson 1-4, så du er klar til femte sæson, der har premiere på Netflix den 30. maj 2017. Serien er baseret på romanen af Michael Dobbs, af samme navn, og er en politisk dramaserie med Kevin Spacey i hovedrollen som det demokratiske kongresmedlem Frank Underwood, der i romanen af Michael Dobbs hed Francis Urquhart.

Sherlock

På Netflix kan du finde sæson 1-4 af Sherlock, som er en serie, der bygger på Arthur Conan Doyles klassiske kriminalromaner om mesterdetektiven Sherlock Holmes og makkeren John Watson. Serien er en moderniseret fortolkning af Conan Doyles bøger og foregår i det 21. århundrede.

LÆS OGSÅ: Scarlet Pleasure: Ude med ny musikvideo 

Girlboss

Den 21. april har første sæson af Girlboss premiere på Netflix. Serien er inspireret af New York Times-bestselleren #Gilsboss, der er skrevet af Sophia Amoruso, og handler om hendes vej til succes med modebrandet Nasty Gal. Amoruso begyndte som 22-årig at sælge vintagetøj på eBay, og i en alder af blot 27 år formåede hun at opbygget en millionforretning under navnet Nasty Gal.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide