[single_post_category_name]

Skam sæson 4: Her er den nye hovedperson

Nu er det endelig(!) blevet offentliggjort, hvem der bliver hovedperson i den fjerde sæson af den populære norske serie, Skam. Og det bliver ikke hende, som mange havde gættet på… Se med her, hvor vi afslører, hvem vi kommer til at følge i den nye sæson.

LÆS OGSÅ: Se SKAM-stjernens vilde forandring!

Mange havde gættet på, at det var den søde men lidt naive Vilde som ville blive hovedperson i den kommende sæson af Skam. Ikke mindst på grund af et billede som skuespillerinde bag karakteren havde lagt på Instagram, som hintede i den retning, og som hurtigt blev fjernet igen. 

Men nu har den norske tv-station NRK netop offentliggjort, at det bliver den skønne og kontante Sana der bliver hovedpersonen i Skam sæson 4. 

Men her kommer der så en lidt trist nyhed… For sammen med nyheden, har NRK også udtalt, at dette bliver den sidste sæson, vi kommer til at nyde de fantastiske karakterer fra Skam. Skam sæson 4 bliver den sidste i rækken.

LÆS OGSÅ: Se den hylesjove video: Dwayne Johnson og Jimmy Fallon photobomber fans

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide