Fashion&Beauty

SKAM-serien bliver til teaterstykke

Vi har længe fuldt de norske gymnasieelever og deres problemer med kærlighed, venskaber, mobning og studieliv. Nu er det muligt, at opleve SKAM-trioen som et dansk teaterstykke.  

Aveny-T står bag opførelsen af den kommende SKAM-teaterstykke, og første del kommer til at handle om Evas historie herunder Evas kærlighedshistorie i forhold til Jonas og hendes kamp på gymnasiet med rygter, fortid og bagvaskelse. 

Anden del kommer til at handle om William og Noora herunder Nooras store problemer med at kunne leve op til det hele. 

Teaterstykker om Eva kan allerede opleves fra den 15. september i år, mens stykket om Noora og William først kan opleves fra den 6. april i 2018. 

LÆS OGSÅ: Se SKAM-stjernens vilde forandring!

Der er lagt op til drama, kærlighed og venskaber for livet, og der er store forventninger til teaterstykkerne. Både blandt de involverede, men også blandt det kommende publikum. 

Holdet bag teateret har på deres hjemmeside udtalt sig som følgende: ”TV-serien SKAM er en af de bedste ungdomsserier der nogen sinde er skabt. Seriens evne til at beskrive unges verden er unik. Vi vil gå gennem ild og vand for at skabe to forestillinger I kan være vildt glade for”. 

Du kan læse mere om forestillingen og købe billetter lige her

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *