SKAM-serien bliver til teaterstykke

Vi har længe fuldt de norske gymnasieelever og deres problemer med kærlighed, venskaber, mobning og studieliv. Nu er det muligt, at opleve SKAM-trioen som et dansk teaterstykke.  

Aveny-T står bag opførelsen af den kommende SKAM-teaterstykke, og første del kommer til at handle om Evas historie herunder Evas kærlighedshistorie i forhold til Jonas og hendes kamp på gymnasiet med rygter, fortid og bagvaskelse. 

Anden del kommer til at handle om William og Noora herunder Nooras store problemer med at kunne leve op til det hele. 

Teaterstykker om Eva kan allerede opleves fra den 15. september i år, mens stykket om Noora og William først kan opleves fra den 6. april i 2018. 

LÆS OGSÅ: Se SKAM-stjernens vilde forandring!

Der er lagt op til drama, kærlighed og venskaber for livet, og der er store forventninger til teaterstykkerne. Både blandt de involverede, men også blandt det kommende publikum. 

Holdet bag teateret har på deres hjemmeside udtalt sig som følgende: ”TV-serien SKAM er en af de bedste ungdomsserier der nogen sinde er skabt. Seriens evne til at beskrive unges verden er unik. Vi vil gå gennem ild og vand for at skabe to forestillinger I kan være vildt glade for”. 

Du kan læse mere om forestillingen og købe billetter lige her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er