SKAM-serien bliver til teaterstykke

Vi har længe fuldt de norske gymnasieelever og deres problemer med kærlighed, venskaber, mobning og studieliv. Nu er det muligt, at opleve SKAM-trioen som et dansk teaterstykke.  

Aveny-T står bag opførelsen af den kommende SKAM-teaterstykke, og første del kommer til at handle om Evas historie herunder Evas kærlighedshistorie i forhold til Jonas og hendes kamp på gymnasiet med rygter, fortid og bagvaskelse. 

Anden del kommer til at handle om William og Noora herunder Nooras store problemer med at kunne leve op til det hele. 

Teaterstykker om Eva kan allerede opleves fra den 15. september i år, mens stykket om Noora og William først kan opleves fra den 6. april i 2018. 

LÆS OGSÅ: Se SKAM-stjernens vilde forandring!

Der er lagt op til drama, kærlighed og venskaber for livet, og der er store forventninger til teaterstykkerne. Både blandt de involverede, men også blandt det kommende publikum. 

Holdet bag teateret har på deres hjemmeside udtalt sig som følgende: ”TV-serien SKAM er en af de bedste ungdomsserier der nogen sinde er skabt. Seriens evne til at beskrive unges verden er unik. Vi vil gå gennem ild og vand for at skabe to forestillinger I kan være vildt glade for”. 

Du kan læse mere om forestillingen og købe billetter lige her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt