Fashion&Beauty

Er du blandt Suspekts største fans? Find ud af det her 

Albertslunddrengene Bai-D, Orgi-E og Rune Rask, også kendt som Suspekt, gav i fredags koncert i Forum i forbindelse med deres tour. I den forbindelse har du nu mulighed for at teste, hvor Suspekt du er, og finde ud af, om du søn af en pistol, proletar eller søndagsbarn.  

Nu er det faktisk muligt at teste sit forhold til Suspekt på Spotify. Jep, du læste rigtigt. Du kan nu teste, om du er blandt Suspekts største fans, hvor mange minutter du har lyttet til gruppen i alt, og hvilke albums og numre du har lyttet mest til.  

LÆS OGSÅ: Skam sæson 4: Her er den nye hovedperson

Spotify har selv kigget på gruppens streamingdata, og den viser at Suspekts numre i alt er blevet spillet hele 181.346.739 minutter på Spotify. Hvor mange minutter tror du, at du har bidraget med? 

Test hvor suspekt du er lige her

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *