[single_post_category_name]

Serien du skal se: 80’er vibes, glitter og wrestling

Fredag den 23. juni får Netflix’ nye originale komedieserie GLOW premiere. Serien er spækket med 80’er vibes og kvindelige wrestlere i spandex og højt hår. I dag afsløres traileren til serien, som du kan se her i artiklen.

LÆS OGSÅ: IKEA afslører: Beyoncés stylist designer særkollektion

I GLOW følger vi den arbejdsløse skuespiller Ruth Wilder (Alison Brie) i 1980’ernes Los Angeles, som i et sidste desperat forsøg på at blive berømt prøver lykken i tv-wrestling. Udover at skulle samarbejde med 12 Hollywood-misfits, skal Ruth konkurrere mod Debbie Eagan (Betty Gilpin), en tidligere sæbeopera-skuespillerinde, der forlod branchen for at blive mor, men som nu er tilbage, da hendes perfekte liv viste sig ikke at være så perfekt endda.

Ved roret for den kvindelige wrestling-gruppe er Sam Sylvia (Marc Maron), en afdanket B-film-instruktør, der skal lede gruppen til stjernestatus. Serien er skabt af Liz Flahive (Homeland, Nurse Jackie) og Carly Mensch (Nurse Jackie, Orange Is The New Black, Weeds). Skaberen af Orange Is the New Black Jenji Kohan og Tara Herrmann er executive producers sammen med Flahive and Mensch, der er showrunners på serien.

LÆS OGSÅ: Se de første fire afsnit af Twin Peaks 

Her på redaktionen kan vi ikke vente til serien får premiere. Med det stjernespækkede og talentfulde hold bag GLOW, kan det kun blive et sikkert hit!

Se traileren til GLOW her:

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide