IKEA afslører: Beyoncés stylist designer særkollektion

IKEA har i dag løftet sløret for et nyt, eksperimenterende designsamarbejde med kvinden bag stilikoner som Lady Gaga, Rihanna og Beyoncé. Den kommende særkollektion er en eklektisk kollektion af boligtilbør, som lanceres i marts 2018. 

LÆS OGSÅ: Få fingrene i den  ikoniske Pretty Woman kjole

Men hvem står så bag denne kollektion? Det gør den svenske designaktivist og stylist Bea Åkerlund. Bea har klædt stjerne som Madonna, Rihanna, Lady Gaga og Beyoncé på, og har nu kastet sig over design af boligtilbør i samarbejde med IKEA. 

To årtiers arbejde bag kameraet har været inspirationskilden til Bea Åkerlunds kollektion for IKEA, som får navnet Omedelbar. Bea udtaler selv, at samarbejdet er en drøm, der går i opfyldelse. Hun har gennem samarbejdet fået muligheden for at dele sin vision med hele verdenen, og glæder sig over at få lov til at lave produkter, alle kan være med på.

LÆS OGSÅ: Ashley Graham viser sine smukke former i nøgen photoshoot

Man kan af særkollektionen Omedelbar forvente en vild og legesyg udtryk, og målet er at rykke ved de traditionelle måder at tænke boligindretning på – i det her tilfælde er less ikke more! 

Vi her på redaktionen glæder os helt vildt til at se kollektionen, og Bea Åkerlunds personlige stil, som nu kommer til udtryk inden for boligindretning. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være