Se videoen: Harry Styles gæster Carpool Karaoke!

Her er dagens bedste nyhed til dig der er vild med søde Harry Styles og den hylende sjove James Cordon. For sidste nye Carpool Karaoke er netop blevet offentliggjort, og det er denne gang disse to skønne darlings, du vil kunne opleve i videoen, som du kan se lige her.

LÆS OGSÅ: Carpool Karaoke med Gwen Stefani, George Clooney & Julia Roberts

Harry Styles er bedst kendt fra popgruppen One Direction. Men Harry er netop nu aktuel med sit helt eget nummer: “Sign Of The Times”, som har toppet hitlisterne over hele verden. Derfor har James Cordon inviteret den populære sanger ind i sit ikoniske Carpool Karaoke – og du kan godt glæde dig! 

Se den sjove Carpool Karaoke med Harry Styles herunder:

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide