Serier og film du ikke må gå glip af i maj måned 

Vi er gået ind i maj måned og det betyder blandt andet, at vi kan nyde godt af nye premiere på Netflix og Viaplay. Efter at have ventet længe, kan vi endelig se nye sæsoner og film, så nu kan weekenden bare komme an 😉 

LÆS OGSÅ: Få et smugkig på sæson 5 af Orange is the New Black

Sommetider kan det være en jungle i forhold til, hvad der er værd at se, og derfor har vi her på redaktionen udvalgt nogle af vores favoritter. Se dem nedenfor!
 
House of Cards 
Vi har ventet længe nok, og nu er den her. Eller næsten. Sæson 5 af House Of Cards kan ses d. 30. maj, og her på redaktionen tæller vi dage. Bliv nu d. 30. maj!!

Hvor: Netflix, serie
Hvornår: 30. maj 2017 

Bloodline 

Tredje og sidste sæson af Bloodline kan ses på Netflix fra maj måned af. En serie der rummer mange familiehemmeligheder, og som er med til bevare spændingen. For lige så snart man tror, at den ikke kan rumme flere hemmeligheder, dukker der nye op. 

Hvor: Netflix, serie
Hvornår: 26. maj 2017 

Unbreakable Kimmy Schmidt 

Er du til komedieserier, kvinder i vildrede og New York City, så kan vi helt klart anbefale Unbreakable Kimmy Schmidt. Kimmy kæmper i tredje sæson med at blive skilt, og få taget sig en højere uddannelse. Det kan være en udfordring, når tingene ikke flasker sig på den måde, man ønsker det. Vi her på redaktionen kan ikke vente med at se om det lykkes Kimmy at blive skilt. Og hvad med den uddannelse? 

Hvor: Netflix, serie
Hvornår: 19. maj 2017 

I skyggen af Iris 

Drama og krimifilmen I Skyggen af Iris handler om en rig bankmans kone, der pludselig forsvinder og her åbner der sig en overvældende verden af hemmelige feticher, desperate handlinger og omfattende bedrag. En nervepirrende film hvor spændingen er i højsæde. 

Hvor: Netflix, film 
Hvornår: 1. maj 2017 

LÆS OGSÅ: SKAM-serien bliver til teaterstykke

Ghostbusters 

Den ikoniske spøgelseskomedie fra 1984 er sidste år blevet genindspillet, men denne gang er de mandlige hovedroller fra originalen blevet skiftet ud med kvindelige skuespiller. Det er en sjov film, som handler om at to forskere slår sig sammen med ingeniøren og billetkontrolløren. Sammen skal de finde årsagen til de mange spøgelser og genfærd på Manhatten. 

Hvor: Viaplay, film 
Hvornår: 12 maj 2017 

Criminal Minds 

Criminal Minds har kørt i tolv år, og vi elsker stadig den serie. Specielt fordi at krimiserien ikke har mord som hovedhistorie, men derimod den kriminelle og dennes tanker bag sine handlinger. En spændende serie, man aldrig bliver træt af! 

Hvor: Viaplay, serie
Hvornår: 1. maj 2017 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide