Netflix: Sådan har vores tv-vaner har ændret sig! 

Netflix-brugerne verden over har talt: Vi vil have komedie til morgenmad, drama til frokost og lærerige dokumentarer i de sene nattetimer. Det viser helt nye tal fra Netflix. Her på redaktionen er vi selv ret store Netflix-brugere og er der noget vi elsker, så er det at lade os underholde hele døgnet rundt. 

Ved at vi i dag selv kan bestemme præcis hvad vi vil se, betyder det også, at vi har fået helt nye vaner i forhold til , hvordan vi lader os underholde og hvilken type underholdning, vi vil se på de forskellige tider af døgnet. Nedenfor kan du se, hvilke nye og sjove tv-vaner vi har gjort os 😉

LÆS OGSÅ: Christiane: 3 serier slugt på 2 uger! 

Komedie til morgenmad
Oprindeligt mødte vi Familien Tanner, da Hænderne Fulde blev sendt på tv kl. 20.00, men i dag vil vi hellere være i selskab med dem før klokken otte om morgenen. Netflix-medlemmer er 34 pct. mere tilbøjelige til at se komedier omkring kl. 6.00, end de er resten af dagen. Nogle af morgenfavoritterne inkluderer Michael Scott (The Office), Kimmy Schmidt (Unbreakable Kimmy Schmidt) og Chandler Bing (Friends).

Ingen frokost uden drama
Når sendefladen tilrettelægges af seerne og ikke af tv-kanalerne står den på binging ved frokosttid. Over hele verden indtages drama mellem kl. 12 og 14. Det er fem pct. højere i dette tidsrum sammenlignet med resten af dagen. Middagsstreaming er især udbredt i Brasilien, hvor seerne er 25 pct. er mere tilbøjelige til at streame i dette tidsrum sammenlignet med resten af verden. Hvem siger, at serier som Shameless og Orange is the New Black er forbeholdt aftenunderholdningen?

LÆS OGSÅ: Se videoen: Harry Styles gæster Carpool Karaoke!

Modsætninger mødes i aftentimerne
Det er måske ikke så overraskende, at vi tænder for thrillere som The Walking Dead, Stranger Things og Breaking Bad, når mørket falder på. På globalt plan oplever Netflix en stigning i streamingen af denne genre med 27 pct. efter kl. 21. Men når det er sengetid kl. 23, bliver Rick Grimes, Dexter og Walter White byttet ud med sengepartnere som Rachel Green (Friends), Dev Shah (Master of None) og Bojack Horseman. Netflix-medlemmer verden over vælger åbenbart at starte og slutte dagen med et godt grin.

Nattetimerne beriges med ny læring
Globalt set sker 15 pct. af al streaming mellem midnat og kl. 6 om morgenen – i Japan og Sydkorea er tallet endda helt oppe på 21 pct. Og det, som disse natteravne særligt bruger tid på at streame om natten, er overraskende nok dokumentarserier som Abstract, Making a Murderer og Planet Earth. Dokumentargenren oplever nemlig en stigning på 24 pct. i dette tidsrum. Vores lyst til kvalitetsunderholdning og læring slukkes altså ikke i takt med natlyset.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være